5 must-check gadgets van de laatste maanden

De feestdagen zijn een tijd van geven en ontvangen, dus leek het me leuk om een informele peiling te houden onder vrienden en collega’s over de gadgets waar ze dit jaar naar snakken. Veel mensen zijn de inkopen aan het inpakken, terwijl anderen nog maar net begonnen zijn. Hoe dan ook, hier is wat 20 mensen zeiden te willen (of al gekregen te hebben), in willekeurige volgorde:

1. Amazon Echo

Deze spraakgestuurde persoonlijke assistent is al populair sinds hij afgelopen zomer verscheen en blijft tot de meest begeerde gadgets op ieders lijstje behoren. Alexa reageert als je haar naam roept en kan muziek afspelen, timers of alarmen instellen, lichten en thermostaten bedienen, vragen beantwoorden als “Hoe is het weer?” of “Wie is [beroemd-dode persoon]?” en je zelfs een mop vertellen. De Echo streamt je muziek van Amazons Prime Music dienst als hij met Wi-Fi verbonden is, maar kan via Bluetooth ook muziek van Spotify afspelen als hij op een cellulair netwerk zit. Hij kost je ongeveer $ 180 voor de Dot versie of $ 200 voor de grotere editie met betere geluidskwaliteit. Als je er een wilt, grijp hem dan voor hij weg is!

2. iPhone 13

De iPhone 13 is de nieuwste telefoon op de markt, en hij wordt geleverd met veel nieuwe functies. De meest opvallende nieuwe eigenschap is het ontwerp. De telefoon heeft een voorkant met volledig scherm en geen homeknop. Een andere nieuwe eigenschap is de A13 Bionic chip. Deze chip is sneller en efficiƫnter dan elke andere chip op de markt. De camera is ook opgewaardeerd, en heeft nu drie lenzen. Ook de levensduur van de batterij is verbeterd.

3. Nintendo NES Classic Editie

Deze throwback console is de nieuwste versie van Nintendo’s videospelsystemen voor thuisgebruik die in de jaren 1980 debuteerden en wordt geleverd met 30 klassieke spellen zoals Super Mario Bros., The Legend of Zelda, en PAC-MAN. Je hoeft hem alleen maar in te pluggen (met een HDMI kabel) en je bent klaar om te gaan! Hij werd uitgebracht op 11 november en is sindsdien moeilijk verkrijgbaar door de grote vraag.

4. AirPods

Apple’s antwoord op draadloze oordopjes is er met de introductie van zijn eerste volledig draadloze product – de AirPod. Ze lijken op andere BlueTooth koptelefoons, maar ze hebben gewoon geen draad die ze verbindt! Elke AirPod bevat een batterij zodat je 4 uur achter elkaar kunt luisteren of 2 uur achter elkaar praten voor je ze moet opladen via een USB verbinding op je computer. Maar wat als je de AirPods wilt verwisselen om op te laden? Je kunt ze gewoon in hun draagetui doen dat een eigen batterij heeft en ze beginnen automatisch op te laden.

5. Playstation 5

Naar de Playstation 5 wordt door gamers al jaren reikhalzend uitgekeken. Het is de nieuwste versie van de Playstation spelcomputer en heeft volgens de geruchten een aantal geweldige functies. De spannendste nieuwe eigenschap is dat hij volgens de geruchten achterwaarts compatibel zal zijn met alle eerdere Playstation spellen. Dit betekent dat je al je oude favoriete spellen op de Playstation 5 zult kunnen spelen. Een andere opwindende nieuwe eigenschap is dat hij een snellere gegevensoverdrachtsnelheid heeft. Dit betekent dat downloads en updates sneller zullen gaan dan ooit tevoren.

Aanbevolen Artikelen